PKN
Protestantse wijkgemeente Fenix/Goede Herder
 
Expect Expect

Expect: activiteiten voor studenten in Leeuwarden
Expect biedt namens de kerken in Leeuwarden activiteiten aan voor
studenten van HBO-instellingen in Leeuwarden. Bij sommige activiteiten staat beleving van en bezinning op het geloof centraal. Bij andere gaat het om persoonlijke ontwikkeling, sociale en maatschappelijke activiteiten. De activiteiten zijn vaak zo opgezet dat studenten zelf met eigen creativiteit en
vaardigheden een belangrijke bijdrage geven aan de inhoud van
activiteiten. Deelnemers zijn zowel kerkelijke als niet-kerkelijke
studenten.
Activiteiten zijn bijv. moment van bezinning, studiereizen, eetgroep (iedere donderdagavond), filosofiegroepen, toneel, bezoek aan Taizé (meivakantie), activiteiten voor internationale studenten. Zie voor actuele informatie: www.expect-leeuwarden.nl.
Expect is gevestigd op de Kenniscampus in het gebouw van de Stenden Hogeschool, Rengerslaan 8, 8917 DD Leeuwarden (voor het Stiltecentrum), tel. 058-2441559. E-mail:
Rein Veenboer is als studentenpastor verbonden aan Expect, e-mail:    tel. 06-16900752. Met hem kun je contact opnemen voor meer informatie of voor een gesprek.

Meer weten klik hier!

terug
 
 
 
Nieuwe website De Jacobijner

Nieuwe website: 'De jacobijner'

 
Kerkdiensten

Ï

Zondag 25 maart
zesde zondag van de veertigdagentijd
Palmpasen
10.00 uur: ds. A.M. Roest
10.00 uur Kinderkerkdienst

orde van dienst  


kerkomroep

Nieuwe website:

www.jacobijner.nl

meer
 
Ringleiding
   


In de Grote Kerk  is op diverse plaatsen ringleiding aanwezig. In de kerk is de ringleiding altijd in werking, maar in het koor van de kerk  is geen, of zeer weinig ontvangst. meer
 
Tekengrootte aanpassen
AAA   CTRL+/-
meer
 
Contact

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.