PKN
Protestantse wijkgemeente Fenix/Goede Herder
 
Diaconaat Diaconaat

Diaconie
Doel van de diaconie is het verwerven, beheren en aanwenden van financiële, materiële en menselijke middelen ter verzachting van nood dichtbij en veraf. Daarnaast vraagt de diaconie aandacht voor de medemens waar ook ter wereld.

lees meer »
 
ZWO project 'Colombia Interactief' ZWO project 'Colombia Interactief'

ZWO project 'Colombia Interactief'

Collecte: Hoop voor kinderen in de knel.
In sommige landen is vrede ver te zoeken. De Colombiaanse Jainer heeft dat aan den lijve ondervonden. Hij werd bedreigd en verminkt door gewelddadige, gewapende bendes.
Er is een filmpje  van 6 minuten gemaakt over dit werk.
 
 

 

lees meer »
 
Commissie ZWO Commissie ZWO

ZWO
Ook Zending Werelddiaconie Ontwikkelingssamenwerking (ZWO) valt onder de Diaconie
De ZWO wil vanuit de opdracht ‘omzien naar elkaar’ aandacht geven aan mensen wereldwijd, in stad en streek en in de eigen leefomgeving.
God vraagt van ons om ons geloof met anderen te delen (Zending), recht te doen aan mensen dichtbij en ver weg (Werelddiaconaat) en mensen te helpen om goede bestaansmogelijkheden te ontwikkelen (Ontwikkelingssamenwerking).

lees meer »
 
Diaconaal Platvorm Leeuwarden Diaconaal Platvorm Leeuwarden Op de  website   vindt u meer informatie over wie wij zijn en wat we doen.

 
 
 
Kerkdiensten

Ï

Zondag 24 december
4e Advent

9.30 uur: ds. A.M. Roest
Orde van dienst van 17 december
17.00 uur Kindervesper
22.30 uur Kerstnachtdienst
25 december: Kerstfeest
10.00 uur: mw. drs. H. Hoving
kerkomroep

meer
 
Ringleiding
   


In de Grote Kerk  is op diverse plaatsen ringleiding aanwezig. In de kerk is de ringleiding altijd in werking, maar in het koor van de kerk  is geen, of zeer weinig ontvangst. meer
 
Tekengrootte aanpassen
AAA   CTRL+/-
meer
 
Contact

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.