PKN
Protestantse wijkgemeente Fenix/Goede Herder
 
Thomasvieringen Thomasvieringen

Een paar keer per jaar is er een Thomasviering in de Grote Kerk. In Finland is men destijds met deze diensten begonnen: ze waren gericht op (met name jonge) mensen. 
In de liturgie zijn allerlei gebruikelijke elementen in een nieuw jasje gestoken. Zo wordt bijvoorbeeeld aan het Kyrie-gebed inhoud gegeven door het tonen, via de beamer, van actuele beelden, waarna een minuut stilte volgt en we aansluitend een lied zingen. Voorbeden krijgen op allerlei manieren gestalte tijdens de "heilige chaos", waarbij in principe alle gemeenteleden in de benen komen.
De Thomasvieringen worden voorbereid door een steeds wisselende groep voornamelijk jongere gemeenteleden in samenwerkingmet de voorganger van die zondag. Mocht je het leuk vinden om eens zo´n dienst mee te maken: je bent van welkom. Je vindt de aankondiging in de Geandewei. Datzelfde geldt ook als je een dienst mee wilt helpen voorbereiden.
Het is het handigst om dan contact op¨te nemen met de voorzitter van de eredienstcommissie Dhr. P. Feenstra, tel. 2139588

terug
 
 
 
Nieuwe website De Jacobijner

Nieuwe website: 'De jacobijner'

 
Kerkdiensten

Ï

Zondag 25 maart
zesde zondag van de veertigdagentijd
Palmpasen
10.00 uur: ds. A.M. Roest
10.00 uur Kinderkerkdienst

orde van dienst  


kerkomroep

Nieuwe website:

www.jacobijner.nl

meer
 
Ringleiding
   


In de Grote Kerk  is op diverse plaatsen ringleiding aanwezig. In de kerk is de ringleiding altijd in werking, maar in het koor van de kerk  is geen, of zeer weinig ontvangst. meer
 
Tekengrootte aanpassen
AAA   CTRL+/-
meer
 
Contact

 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.